Programiranje i robotika

na zabavan način

Radionice robotike, programiranja i elektronike za učenike osnovnih i srednjih škola

robotika

Radionice programiranja (Python, LOGO, Web programiranje)

Postani i ti pravi majstor programiranja tako da naučiš sve od početka pa do rješavanja kompleksnih zadataka na natjecanjima. Napravi igricu u Pythonu, crtaj nešto u LOGU ili napravi vlastitu web stranicu ili mobilnu aplikaciju.

Ovo je najstarija naša radionica. Od početnog učenja Basica, Pascala i LOGA došli smo do modernijih programskih jezika. U programiranju imamo najviše rezultata, od državnog prvaka do nekoliko županijskih prvaka i brojnih mjesta među prvih 10 u Zagrebačkoj županiji i Republici Hrvatskoj.

Također smo članovi volonterske grupe Code club te nosioci programa Hrvatska stvara za područje cijele Zagrebačke županije.


Radionica programiranja će imati 3 smjera:
- Python programiranje - naprednije programiranje uz pripremu za školska i druga natjecanja, sudjelovanje u cjelogodišnjoj HONI ligi te sudjelovanje na mnogim susretima i rekreativnim natjecanjima.
- LOGO programiranje - programiranje za početnike uz pripremu za školska i druga natjecanja, sudjelovanje u cjelogodišnjoj LOGO ligi te sudjelovanje na mnogim susretima i zanimljivim smotrama.
- Web i mobilno programiranje - rekreativno i kreativno programiranje za za sve koji žele ući u svijet odraslih i napraviti nešto zanimljivo za sebe ili svoje poznanike.


Termin održavanja LOGO radionica: Ponedjeljkom od 20:00 do 21:30

Trajanje radionica: 1,5 h

Termin održavanja Python radionica: Srijedom od 20:15 do 21:45

Trajanje radionica: 1,5 h